Volledig in balans dankzij energetische behandelingen 

Met veel passie breng ik lichaam en geest terug in balans en stimuleer ik jouw zelfhelend vermogen. Ik gebruik hierbij energetische massages met shiatsu-technieken, voetreflexologie, ademwerk en meditatie.

Relaxmassage

Laat spanning en stress van de afgelopen weken even helemaal los. Lichaam en geest mogen even helemaal tot rust komen. 

Bestaande interne systemen voor lichamelijk herstel en voor zelfgenezing worden opgewekt en geactiveerd. De aanwezige lichaamsenergie komt in beweging en zo wordt het lichaam in balans gebracht, met als resultaat een gedeeltelijk of volledig verdwijnen van ongemakken en ziektesymptomen, op lichamelijk, geestelijk en emotioneel vlak.

40 minuten: rug, nek en schouders
70 minuten: rug, nek, schouders, benen en voeten
95 minuten: rug, nek, schouders, benen, gezicht, hoofd en voetreflexologie

 

Voetreflexologie

Bij voetreflexologie of reflexzonetherapie vertrekken we van het principe dat je voeten in rechtstreekse verbinding staan met alle organen en lichaamsdelen.

Reflexologie vindt haar oorsprong in het oude China, waar de theorie van qi vandaan komt. Qi staat voor vitale energie en die stroomt volgens de Chinezen door elk lichaam. Ervaar je stress? Dan leidt dat tot blokkades van die energiestroom, wat uiteindelijk tot ziekte kan leiden.

Voetreflexologie neemt die blokkades weg door het corresponderende punt in je voeten te masseren.

Voetreflexologie

Bij voetreflexologie of reflexzonetherapie vertrekken we van het principe dat je voeten, maar ook je handen en oren in rechtstreekse verbinding staan met alle organen en lichaamsdelen.

Reflexologie vindt haar oorsprong in het oude China, waar de theorie van qi vandaan komt. Qi staat voor vitale energie en die stroomt volgens de Chinezen door elk lichaam. Ervaar je stress? Dan leidt dat tot blokkades van die energiestroom, wat uiteindelijk tot ziekte kan leiden.

Voetreflexologie neemt die blokkades weg door het corresponderende punt in voet, hand of oor te masseren.

What lies behind us, and what lies before us, are tiny matters compared to what lies within us.

Ademwerk

Tijdens al mijn behandelingen, hecht ik heel veel belang aan jouw ademhaling. Een goede ademhalking werkt op drie niveaus van bewustzijn: lichamelijk, mentaal/emotioneel en spiritueel.

Door bewust, vol en verbonden te ademen, breng je extra zuurstof/energie in je lichaam, waardoor het gaat stromen en energie in beweging komt. Je activeert hiermee het zelfhelend vermogen.

Meditatie 

Bij mediteren draait alles om (mentale) stilte en dit lukt het best in de natuur. Je laat je geest volledig tot rust komen en probeert uiteindelijk tot een andere staat van bewustzijn te komen door op het hier en nu te focussen.

Meditatie kunnen we op allerlei manieren beoefenen, er is niet één manier. Het belangrijkste is dat je niet probeert je gedachten te controleren, maar ze los te laten en daar werken we samen naartoe.

Je observeert en accepteert je gedachten. Je laat ze als het ware voorbijkomen, je luistert ernaar, en laat ze vervolgens weer gaan.

Hoeveel kost een energetische behandeling?

Voor alle energetische behandelingen hanteer ik hetzelfde tarief. Bij aankomst luister ik eerst graag naar jouw wensen. Daarna kan jij even helemaal tot rust komen.
€40 incl. btw / 40 minuten
€65 incl. btw / 70 minuten
€85 incl. btw / 95 minuten