Loopbaanbegeleiding

voor professionele groei

Je loopbaan is een belangrijke factor in je leven, we brengen immers heel wat tijd door op ons werk. Daarom is het cruciaal dat je je daar gelukkig en gewaardeerd voelt.

Tijdens mijn loopbaancoaching werk ik volgens de #BEYELLOW-methode waarbij je ownership krijgt over je eigen leven en je carrière. Loopbaanbegeleiding is trouwens een gesubsidieerde coaching vanuit de VDAB. Als je woont en werkt in Vlaanderen, dan heb jij recht op 7 uur persoonlijke begeleiding voor € 90,00. Dit geldt zowel voor particulieren als zelfstandigen.

Vraag hier je loopbaancheques aan 5

Een blik op jouw potentieel en ambities

Met de #BEYELLOW loopbaanbegeleiding graaf ik diep en leg ik jouw potentieel en ambities bloot. Wie ben je echt en hoe kan je professionele keuzes maken die in lijn liggen met je eigen authentieke ik? Dat zijn de vragen die we tijdens de loopbaansessies samen beantwoorden.

Met #BEYELLOW ben je je bewust van je eigen innerlijke kracht en sta je sterk in je schoenen. Op die manier kan jij je leven leiden, sturen en transformeren zoals je dat zélf wil.

#BEYELLOW-stappenplan

In 3 of 5 sessies gaan we aan de slag om jouw ideale carrière te ontdekken en jouw authentieke ik bloot te leggen. We doorlopen hiervoor samen enkele stappen. .

Stap 1

Eerst maken we jouw loopbaanvraag concreet, want dit kan heel uiteenlopend zijn. Sommige personen willen een betere balans werk-privé, anderen willen graag van job veranderen, maar weten niet goed welke richting ze willen inslaan. Kortom, we gaan op zoek naar wat jij écht wil.

Stap 2

Via concrete oefeningen creëren we inzicht in jouw sterktes en leerpunten. Deze vertalen we naar concrete acties die je stap-voor-stap dichter brengen bij wat jij écht wil.

Stap 3

Op het einde van het traject evalueren we jouw groei en blikken we vooruit op jouw verdere carrière.

Wat kost deze investering in jouw carrière? 

Als je woont en werkt in Vlaanderen, dan heb jij recht op 7 uur persoonlijke begeleiding voor € 90,00 en dit om de 6 jaar. Dit geldt zowel voor particulieren als zelfstandigen.

Meer info over VDAB-loopbaancheques5

Succes doesn’t just come and find you, you have to
go out and.. get it