Those who contemplate the beauty of the earth find reserves of strength that will endure as long as life lasts.

Hi,

Mijn naam is Sarah Vanthournout, oprichtster van 13Oaks.

13Oaks verwijst naar de statige bomenrij van 13 eiken die je in onze tuin vindt. De eik staat in de spirituele wereld bekend als symbool van wijsheid, levenskracht en duurzaamheid en dit past perfect bij de visie die ik met 13Oaks wil uitdragen. De tuin sluit trouwens aan bij mijn huis, waar ik woon met mijn man Peter, mijn zoontje Matti, plusdochter Elize en hondje Gini.

Tijdens mijn coachingsessies neem ik je mee in de natuur, ofwel in mijn gezellige tuinkantoor ofwel in de tuin of het nabijgelegen bos. Zelf ben ik een echt natuurmens. Van jongs af aan vind je mij buiten, bij de paarden. Ik was zelfs een beetje een kwajongen die hield van in de bomen klimmen en boomhutten bouwen.

Met 13Oaks wil ik jou doen groeien, zowel persoonlijk als in jouw carrière. Ik neem je mee in de natuur zodat je terug bruist van energie en vitaliteit. Dit doe ik aan de hand van coaching op maat, maar ook met energetische behandelingen zoals shiatsu en voetreflexologie.

Bij mij start alles met een goed gesprek, waarin ik detecteer waar jij het meeste nood aan hebt. Daarna stel ik jou een gericht programma voor. Ik hou van deze persoonlijke aanpak omdat ook jij uniek bent en ik samen terug jouw authentieke ik wil ontdekken.

Laten we samen groeien!

Those who contemplate the beauty of the earth find reserves of strength that will endure as long as life lasts.