Groeicoach voor persoonlijke groei en zelfontwikkeling

Persoonlijke groei bepaalt de kwaliteit van jouw leven. Je kan pas groeien en jezelf ontwikkelen als je weet:

5 wie je bent
5 wat jouw kwaliteiten en talenten zijn
5 wat jouw valkuilen en uitdagingen zijn

Als je jezelf kunt accepteren en waarderen om wie je bent, dan geeft dit het zelfvertrouwen om verder te groeien.

Groei mee met de natuur

Tijdens mijn coachingsessies neem ik je mee naar buiten bij de paardjes.. Stap voor stap kijken we samen wat jouw doelen zijn en wat jou momenteel nog tegenhoudt.

Jouw innerlijke saboteurs kunnen belemmerende overtuigingen en/of gedachten of aangeleerde beschermingsmechanismen zijn, patronen die je in je kindertijd gebruikt hebt om te groeien, maar die je nu als volwassene niet meer nodig hebt.

Wij werken samen naar volwassen patronen en bewustwording van jouw gedachten, gevoelens en gedrag. Bij het onderzoeken van jouw patronen komen gevoelens en emoties naar boven en dat is helemaal ok. Als we onze gevoelens echt durven voelen, geeft dit enorm veel energie en vitaliteit.

Hoe ga ik te werk als groeicoach?  

Als persoonlijke groeicoach werk ik op basis van ademwerk, NLP en systemisch werk. Samen met jou ga ik aan de slag in de natuur zodat jij jouw gebruiksaanwijzing ontdekt die je doet groeien naar wie je echt bent.

Voor de coachings werk ik samen met mijn minipaarden. Deze dieren zijn ideaal om jouw zelfbewustzijn te doen groeien. Paarden communiceren non-verbaal, met hun houding, gedrag en uitstraling. Zoals ze op andere paarden reageren, reageren ze ook op mensen. Door de paardentaal te kennen, kan ik als paardencoach de reacties van het paard vertalen naar jou toe. Dit zorgt voor inzichten in waar de spanning of blokkade mee te maken kan hebben..

Hoeveel kost deze investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling?

We starten steeds met een kennismakingssessie waarbij we elkaar leren kennen en de doelen uitstippelen.

Daarna stel ik een persoonlijk traject voor op basis van jouw behoeftes.

Per sessie (+- 75 minuten) betaal je €75.

Stay close to nature
it will never fail you.